-
Pro kuchyně, sprchy, balkóny, terasy
-
Vodotěsný a elastický
-
Extrémně roztažný
-
Nepodléhá stárnutí
-
Pro interiér i exteriér
-
Odolává ozonu a UV záření
CERESIT® CL 152 je určen k vodotěsnému přemostění dilatačních a přechodových spár ve spojení s utěsňujícími produkty Ceresit CL 50, CL 51 a CR 166 pod keramickými obklady a dlažbami. Vyztužuje těsnicí vrstvy a ve spojení s nimi dokonale utěsňuje podklad. Použití pro interiéry i exteriéry, pro stěny i podlahy.
Podklad musí být pevný, suchý, čistý a zbavený látek, které mohou zhoršit přilnavost. Několik ojedinělých trhlin v potěru nezpůsobuje problém, pokud jsou okraje trhlin vyrovnány. Před aplikací membrány CL 152 by měly být prostupy potrubí, jakož i napojení stěn a podlah (vpusti atd.) utěsněny pomocí prefabrikovaných prvků systému CERESIT.
Izolační pás se vkládá mezi dvě vrstvy utěsňovacích produktů CERESIT. Nejprve naneste první vrstvu utěsnění kolem přechodových nebo dilatačních spár tak, aby materiál snadno přesahoval šířku pásu CL 152, vložte izolační pás a vtlačte do izolační vrstvy utěsnění tak, aby nevznikaly vzduchové mezery.
V případě dilatačních spár vytvořte přitlačením pásu v rohu nebo ve spoji tzn. smyčku, která lépe pomáhá překlenout pohyby v podkladu. Následně izolační
pás přetřete znovu druhou vrstvou utěsnění tak, abyste docílili dokonalého utěsnění.
CERESIT CL 152 je vodotěsná těsnící páska pro dilatační spáry a deformované spáry mezi keramickými obklady. CL 152 se používá pro aplikaci v kuchyních, na balkónech a terasách jako materiál pro umístění mezi vrstvy těsnících materiálů.
CERESIT CL 152 se používá ve spojení s utěsňovacími produkty CERESIT CL 50, CL 51, CR 166 a těsnící maltou CR 90 pod keramickými obklady a dlažbami.
Aplikace CERESIT CL 152 by měla být prováděna v suchých podmínkách s okolní teplotou od +5 do +25°C. Uvedené údaje byly získány při teplotě okolí a materiálu +23°C a 50% relativní vlhkosti vzduchu. Vezměte prosím na vědomí, že za jiných klimatických podmínek může být vytvrzování urychleno nebo zpožděno a že samotný produkt podléhá místním podmínkám, jako je množství vody a vytvrzení.